5 de març, exhibició d’extraescolars de Música i Teatre en Anglès

El proper dissabte dia 5 de març, els pares dels nens que fan extraescolars de Música i Teatre en Anglès a l’escola tindran l’oportunitat de gaudir d’una exhibició dels seus fills. Els infants que realitzen activitats musicals faran un concert a partir de les 10.30 hores, mentre que els nens que fan Teatre en Anglès realitzaran una representació a partir de les 11.30 hores. Les exhibicions tindran lloc al Gimnàs de l’Escola Taula Rodona.

Diapositiva1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: