Concurs Carnestoltes 2021

Ja tenim els guanyadors del concurs del Carnestoltes Virtual 2021!

Però abans d’anunciar-vos als premiats volem agrair a tots els concursants la seva participació i haver compartit amb nosaltres les seves disfresses.

Ara sí, aquí van els dos guanyadors!

En la categoria a la DISFRESSA MÉS ORIGINAL el guanyador és… El Diplodocus de l’Aleix García de P4A! En la decisió d’aquest premi ha primat no només l’originalitat, sinó també l’ús de materials reciclats, la confecció pròpia i la valentia per atrevir-se a fer una disfressa com aquesta!

I en la categoria a la MILLOR POSADA EN ESCENA el guanyador és… El Rockero de Joel Corpas de 5èB! La presentació, la música, el maquillatge i l’escenografia en general l’han fet valedor d’aquest premi. No li falta cap detall!

Els dos premiats tindran un val de 15 euros cadascun per gastar al Dina-4 i, molt millor encara, la inscripció gratuïta per formar part de la comparsa del Taula Rodona al Carnestoltes de 2022!

Ha estat un plaer organitzar aquest concurs, que compartíssiu amb nosaltres les vostres disfresses i fer de jurats! Però esperem l’any vinent poder tornar a fer la nostra comparsa amb tots vosaltres pels carrers de Sant Quirze i Sabadell!

Visca el Carnestoltes!!!

Comissió Carnestoltes
AFA Taula Rodona

Deixa un comentari