Inscripcions curs 2021-22 (extraescolars i menjador)

Aquest curs 2021-22 l’empresa ISS Facility Services serà la responsable dels serveis d’acollida, menjador i ludoteques oferts per l’AFA del Taula Rodona, i ens ajudarà en la gestió de les activitats extraescolars.

Aquí abaix us deixem el document on s’explica com fer les inscripcions als serveis de menjador i extraescolars, així com un formulari general que haurien d’omplir totes les famílies de l’escola que vulguin utilitzar algun d’aquests serveis encara que sigui de forma puntual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: