Quins serveis organitza?

 L’AMPA organitza tots els serveis que queden fora de l’horari lectiu i que són:
SAM (Servei d’Acollida Matinal): podeu deixar els nens amb monitors, a partir de les 7.30 del matí.
Servei de Menjador: L’escola té cuina pròpia i un equip de cuineres, contractades per l’empresa que gestiona el menjador. L’horari de menjador està organitzat en torns per dinar a més de diverses activitats (tallers, pati, etc.).
SAT (Servei d’Acollida de Tarda): podeu deixar els nens amb monitors, des de les 5 fins les 6.30 h.
Activitats extraescolars: a les 5, quan acaba l’horari lectiu, les monitores recullen els nens a la classe, els hi donen el berenar, i de 5.30 a 6.30 es fan les activitats.
Casals i ludoteques: organitzem el casal de Nadal, de Setmana Santa i d´estiu, així com ludoteques pels dies que no hi ha classe.
Venda de llibres: per estalviar-vos feina, podeu comprar els llibres a través nostre i els vostres fills tindran els seus llibres a la classe el dia que comenci el curs. Els socis de I’AMPA gaudeixen d’un descompte en els llibres.
Venda de xandalls i bates: us oferim la possibilitat de comprar xandalls i bates amb el logotip de l’escola (no és obligatori portar-ho).
Compra de material: amb la quota que us cobrem, col·laborem amb l’escola en la compra de material: els llitets pels petits, la ludoteca, el tobogan del pati, el tendal del sorral, etc.
Excursions: també organitzem algunes excursions familiars, perque ens coneguem tots millor.
Tramitem les sol.licituts per les ajudes que la Generalitat i l’Ajuntament donen a les famílies que fan ús dels serveis d’acollida i dels casals i ens encarreguem de retornar-vos els diners.
Paguem una assegurança nominal, per cada nen, que cobreix qualsevol problema dins del recinte de l’escola a qualsevol hora.
Recordeu que tots aquests serveis són només per les famílies associades a l´AMPA.