Extraescolars

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AFA TAULA RODONA 2021-22


CATÀLEG ACT. EXTRAESCOLARS 2018-2019_Página_01

____________________________________________________________________________________________

EXTRAESCOLARS TAULARODONA_2016-17

Alteracions que poden donar-se a les extraescolars

Anul·lació per causa major:

Quan una extraescolar és d’exterior, automàticament queda anul·lada per una causa major i aquesta no es pot recuperar. Inclou casos de pluja, mal temps, alertes per part de l’Ajuntament i obres.

Els dies de pluja i a causa de l’espai limitat que tenim a l’escola per fer les activitats, algunes de les extraescolars que no són d’exterior també es veuen afectades, ja que han de compartir els espais amb els altres nens, i es mira de fer una activitat conjunta.

L’activitat de piscina, encara que plogui, no s’anul·la, l’únic que els monitors no surten a portar als nens al Poliesportiu. Si algú vol que el seu fill faci piscina, només cal recollir-lo a l’escola a les 16:45 hrs. i fer-se càrrec durant el curset de natació.

En el cas de Multiesport i futbol els nens passen a fer-la al gimnàs, però en el cas de patinatge i hoquei patins, no és possible, ja que a dins l’escola no es pot anar amb patins.

En aquests casos teniu dues opcions:

  1. Recollir els vostres fills a l’hora habitual de l’Escola 16.45.
  2. Recollir-los a l’hora que finalitzi l’extraescolar en qüestió, encara que facin una altra activitat compatible amb la pluja.


Festiu escolar o dia lliure disposició:

Es cancel·la l’extraescolar i aquesta no és recuperable.


Festes populars:

Quan hi ha una festa escolar, sigui de la mateixa escola o bé de l’AMPA, i es necessita un espai concret, es mirarà de reubicar o compartir l’espai en cas que es pugi. Si això no és possible, s’avisarà amb antelació perquè els pares es puguin organitzar, ja que aquesta activitat quedarà cancel·lada i no es podrà recuperar.

Absència de monitor:

Quan una activitat es cancel·la per absència d’un monitor i no es troba substitut, es buscarà encara que sigui una persona que s’encarregarà dels nens. En aquest cas, l’activitat es recuperarà sempre que es pugui per horaris compatibles amb els nens i amb els espais. Aquesta opció es valorarà en cada cas junt amb els pares.

Com alguns ja sabeu, hi ha activitats amb grups de whatsapp, informar-vos que qualsevol canvi, informació, etc … Que es faci a través d’aquest medi, la comissió d’extraescolars no es farà responsable d’aquella incidència.

Per últim, us recordem de la importància d’avisar sempre que un nen/a no faci l’extraescolar un dia concret. Podeu avisar a la Belen amb una nota a la bústia, trucar-la a les hores d’atenció o trucar a l’escola informant de la incidència perquè es pugui avisar a la coordinadora de l’activitat. Sense aquesta informació no es pot tenir un control dels nens que s’han de quedar a l’escola i sobretot els de 3r a 6è que surten sols, pel que no sabem si han marxat perquè han volgut o perquè els ha recollit algú. Si us plau tenir-ho en compte perquè és vital per la seguretat dels vostres fills.

 La via de comunicació en qualsevol dels casos sempre serà a través del nostre nou correu: extraescolarstaularodona@gmail.com

A %d bloguers els agrada això: