Els cooperants de L’Ateneu del Món parlen de les seves experiències a Perú i el Salvador

L’entitat solidària local L’Ateneu del Món organitza el proper dimecres dia 11 de maig,  a les 19’30 h. a la Masia de Can Feliu, la xerrada “Experiències dels Cooperants a terreny”: Perú i el Salvador.
Els assistents podran escoltar de primera mà, les experiències i vivències dels membres de l’entitat en els països on s’han portat i s’estan portant a terme projectes,  amb la participació de l’Ateneu del Món i el poble de Sant Quirze del Vallès.Xerrada.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: