Casals d’estiu a Sant Quirze 2018: reunions informatives

La setmana vinent es duran a terme les reunions informatives per tal que els pares que tinguin previst inscriure els seus fills i filles a un casal, tinguin tota la informació dels casals que ofereixen les escoles de Sant Quirze.

Bear Stuffed Animal Cute Bears Teddy Bear Teddy

Estan programades les següents reunións:

 • Lola Anglada, 07/05 a les 19:30 hores: l’escola organitza l’English Summer Fun juntament amb el centre Kids&Us del poble, des del 25 de juny fins al 27 de juliol, un casal lúdic-esportiu per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.
 • Taula Rodona, 08/05 a les 19:30 hores: l’escola ofereix el casal Forescat, des del 25 de juny al 3 d’agost. Es tracta d’un casal lúdic-esportiu ofertat per Joan Esteve, per a nens i nenes des de P3 a sisè curs. Aquí teniu el díptic amb informació i la butlleta d’inscripció: FORESCAT2018.
 • Onze de setembre, 09/05 a les 19:30 hores: l’escola organitza el casal Traient suc als contes, un casal lúdic en què a partir de la revisió de contes tradicionals es treballen valors positius i socials (prejudicis, resolució de conflictes, igualtat de gènere, capacitats personals).
 • Purificació Salas, 10/05 a les 18:30 hores: l’AMPA del Puri ofereix el casal lúdic-esportiu El tren de les Emocions, per a nens i nenes de 3 a 13 anys i on cada setmana es treballarà una emoció, així com els valors, la participació, el companyerisme…
 • Turonet, 16/05 a les 18 hores: ofereixen un casal d’estiu lúdic on el canvi diari, d´activitats, espais i setmanes conformarà diversió i la il.lusió tant entre els petits com els grans. Proposen un casalet per als nens i nenes de 3 a 5 anys i Ludosport per a nens i nenes de 6 a 12 anys. [Actualització 23/05: finalment aquest casal s’ha cancel·lat].

Si ens arriba més informació l’anirem publicant.

4 responses to “Casals d’estiu a Sant Quirze 2018: reunions informatives”

 1. David says :

  Hola,
  On està publicat el formulari d’inscripció pel casal Forescat.
  Gràcies,
  David

 2. Ana Sanmartín Antolín says :

  Bona tarda! som una familia que viu a can parellada molt a prop de st. quirze i voliem saber si podriem optar a places per als casals d’estiu de st. quirze del valles.
  Moltes gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: