“Holiday in New York” casal d’agost i setembre a l’Onze

S’ha ampliat el termini d’Inscripció fins l’11 de juny.

Holiday in New York és una manera diferent d’aprofitar l’estiu: un casal d’estiu que té com a objectiu final l’aprenentatge de la llengua anglesa mitjançant la immersió lingüística, utilitzant alguns dels instruments que més poden captar l’atenció dels nostres infants, com són l’esport, el teatre musical o les arts plàstiques.

Volem que durant aquest estiu els nostres fills puguin jugar a la NBA o preparar una obra que s’estrenarà a Broadway, o fer la seva gran obra que presentaran en una de les més prestigioses Galeries d’Art de Manhattan. Els nens i nenes durant aquest viatge ple d’experiències lúdiques i divertides, però també de treball i esforç, es trobaran al seu voltant amb gent que no parla la seva llengua i per tant s’adonaran de la necessitat d’aprendre anglès. Consulteu tota les dades, informacions, objectius i graelles d’activitats en aquest enllaç

Holiday_in_new_york_casal.pdf
Full_inscripció_casal_agost_i_setembre_2014.PDF

 • Casal d’estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys
 • Dates:  Del 3 d’agost al 10 de setembre. El dia 12 s’ofereix ludoteca.
 • Horaris:
  • de 7:30 a 9:00h – servei de matiners
  • de 9:00 a 13:00h – 3 dies a la setmana mitja jornada i 2 dies amb sortida de 9.00 a 17.00h
  • de 9:00 a 17:00h – jornada complerta

El període d’inscripció és del 15 al 30 de maig. Trobareu el full sobta aquestes línies. Demaneu per la Coordinadora de Serveis, Sra. Marga Rodríguez, o bé dipositeu el full d’inscripció a la bústia de coordinació de l’Escola Onze de Setembre. També la podeu fer arribar a la següent adreça de correu electrònic: coordinacio@ampa11setembre.org

casal_estiu_abac

3 responses to ““Holiday in New York” casal d’agost i setembre a l’Onze”

 1. Mavi Zambudio says :

  Ens podeu indicar el preu?? Ja que no l’hem vist . Gràcies

   

  Mavi El Sábado 17 de Mayo de 2014 11:56, AMPA Taula Rodona escribió:

  WordPress.com AMPA Taula Rodona posted: “Holiday in New York és una manera diferent d’aprofitar l’estiu: un casal d’estiu que té com a objectiu final l’aprenentatge de la llengua anglesa mitjançant la immersió lingüística, utilitzant alguns dels instruments que més poden captar l’atenció dels no”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: