Taula Rodona 4 – 11 Setembre 2

Ja es va acabar la primera fase de la lliga del Consell Escolar de Sabadell amb el Taula situat a la meitat de la classificació.

Captura de pantalla 2013-02-16 a les 18.18.40

Avui ha estat el primer partit de la segona fase i l’equip rival ha estat l’11 de Setembre. Aquest derbi ha tingut un desequilibri massa habitual. El Taula comptava amb 6 jugadors que haurien de fer tot el partit i l’11 tenia 12 jugadors que podien donar relleus.

L’equip del Taula ha presentat, per contra, una formació molt atacant degut a que les baixes eren sobretot de defenses. Només començar el parit ja s’ha vist que el joc ofensiu del taula era constant. No ha trigat a arribar el primer gol d’un xut creuat del Pol. Encara al primer quart l’Albert Núñez ha aconseguit el segon. Novament un xut de l’Albert ha provocat un gol en pròpia porta el porter de l’11. Era el primer cop que s’acabava el primer quart amb un 3-0 favorable al Taula. Al segon quart el Carlos ha disposat d’una ocasió magnífica però ha estat l’Òscar qui ha posat el 4-0 al marcador. Al descans, la sensació de partit controlat entre el jugadors del Taula els ha donat tranquil·litat. Al tecer quart l’11 ha millorat el seu joc. Les seves pujades a l’àrea han estat més sovintejades i d’un refús curt ha vingut el seu primer gol. A l’últim quart una nova pujada de l’11 ha deixat el 4-2 final al marcador.

Aquí teniu un resum del partit amb algunes de les millors jugades i alguns dels gols:

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: