Sagrada Família 0 – Taula Rodona 6

 

Nova jornada sense rebre cap gol i amb una victòria contundent. El Taula comença a tenir a l’abast acabar campió de la seva lliga. Només depèn d’ell mateix.

Després d’un primer ensurt pel retard d’alguns jugadors del Taula degut a la confusió de l’adreça del pavelló on es disputava el partit, el matx va començar amb una equilibri habituals en els primers minuts. Només l’Albert Riera va disposar d’una bona oportunitat.

El segon quart va continuar un domini de la pilota per part del Taula i contraatacs esporàdics del SAFA que només van comportar autèntic perill en l’u contra u que el porter Josep Lluís va saber resoldre amb seguretat. En aquest moment de la lliga el Taula és l’equip amb menys gols encaixats i el segon més golejador. D’un contraatac va arribar el primer gol de l’Albert Núñez que va permetre arribar al descans amb avantatge al marcador. La major posessió del Taula no aconseguia traduir-se en gols i això donava una certa intranquil·litat.

A la represa l’encert golejador va arribar. L’Albert Núñez va culminar una jugada de control i joc d’equip i va posar el 0-2 al marcador. Poc després el Pol rematava amb força un xut que el porter no podia aturar. Novament el Pol aconseguia marcar en una jugada embolicada a l’àrea que el porter no va saber blocar. Per si no n’hi havia prou l’Albert Núñez tornava ha reblar el clau d’una jugada conduïda des del propi camp i que l’Albert rematava en segona oportunitat. 0-5 al final del intensíssim tercer quart. A l’últim quart les nombroses oportunitats van donar un nou fruit en una recuperació al mig del camp que el Pau passa a l’espai i l’Albert aconsegueix el seu quart gol del partit i deixa el marcador en el 0 – 6 final.

La pròxima jornada tindrà tots el ingradient d’un clàssic. Jugaran a la nostra escola el Taula Rodona contra l’Escola Pia B, primer i segon de la classificació. El partit pot donar el triomf a la lligueta si és el Taula qui guanya o pot deixar-ho tot molt obert en cas de perdre. En cas d’empat a punts el Taula quedaria segon en l’actual diferència de gols a favor i en contra.

Classificació.

Animem a les famílies del Taula a donar suport el pròxim dissabte 27 d’abril a les 10:30 a l’equip del Taula Rodona que per primera vegada després de 3 temporades té opcions a guanyar la lligueta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: