Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, què passa amb la porta d’infantil?

El CEIP Taula Rodona és una escola diferent, per coses bones i per coses no tan bones, i una d’aquestes últimes és que no tenim una porta d’entrada i sortida sinó dues: una, per als alumnes “grans” de primària, situada al carrer de Frederica Montseny, amb una vorera gran i maca, o sigui, una entrada que fa patxoca; i una altra per als més “petits”, els nens d’infantil, perduda en una cantonada (Clementina Arderiu amb Ronda de Santa Julita) pràcticament a l’altra punta de l’escola, i que sembla més una entrada de mercaderies o una sortida d’emergència que l’entrada d’una escola maca com la nostra.

Què suposa això?

  • Primer, i més important, que els petits, que normalment són una mica més “nerviosos”, hagin de sortir a una zona de vorera estreta amb el risc d’atropellament que això comporta. Ha d’haver-hi un accident perquè l’Ajuntament reaccioni? Esperem que no!
  • Segon, que els pares que tenen fills a primària i infantil a la vegada, com això d’estar en dos llocs a la vegada no ho aconseguim, hagin de recollir un nen corrent, i vorejar mitja escola sense deixar de córrer per arribar a recollir l’altre. Sí, estem d’acord que està bé fomentar l’esport, però no sabem si aquesta és la manera…

El cas és que des de l’AFA (llavors AMPA) es va demanar que l’entrada d’infantil fos també pel carrer de Frederica Montseny i, oh!, ens ho van aprovar el 2015! Alegria! Però ja estem a 2020 i seguim sense porta… I de l’Ajuntament només aconseguim excuses i compromís de dates que no es compleixen. Des de l’AFA sempre hem estat conscients de les necessitats d’altres escoles amb més antiguitat que la nostra i les hem respectat, sense pressionar quant a les millores de la infraestructura del nostre centre. Costa de creure que facin falta més de 3-4 anys per realitzar un projecte tan senzill com aquest.

Així que, després de moltes reunions, de parlar moltes vegades del tema amb diferents persones, seguim sense porta, seguim sense entendre per què i la única cosa que pensem és que ens prenen el pèl, i per això us demanem ajuda!

El proper divendres 31 de gener de 2020, l’AFA ha convocat una reunió per parlar directament amb l’alcaldessa. Allà volem posar els papers sobre la taula i sortir amb una data fixada per a la compleció del projecte.

Com ens pots ajudar?

  • Firma el document que farem circular a través dels delegats de cada classe.
  • Envia aquest escrit als teus contactes del poble, perquè tothom en parli.
  • Comparteix aquesta entrada a Facebook, Twitter i altres xarxes socials perquè la nostra queixa arribi el més lluny possible.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, de ben segur ho aconseguirem tots junts!

Atentament,

AFA Taula Rodona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: