Xerrada 17/12 19h: El TEA viscut des de dins

Des de l’AFA de l’escola us informem que el proper dimarts dia 17 de desembre a les 19.00h hem preparat una xerrada sobre “El TEA viscut des de dins” que realitzarà la Raquel Montllor. Aquesta xerrada va dirigida a famílies amb infants diagnosticats amb TEA o bé famílies amb companys que tinguin aquest trastorn a l’aula o en un entorn proper. La xerrada té un doble objectiu: fer difusió, conscienciació i sensibilització del TEA, així com donar eines a famílies amb algun membre amb trets autistes.

Els temes sobre els quals es treballa són els següents:

  • Parlem sobre mi.
  • Conceptes: Autisme, Asperger i Espectre.
  • Personalitzem: la vida adulta, el món laboral, la medicació, la discapacitat i la dependència.
  • Necessitats i consells.

Ponent: Raquel Montllor Linares, professora d’anglès, educadora social, psicopedagoga i màster en educació especial. Te més de 10 anys d’experiència en el sector educatiu. És autista diagnosticada als 40 anys amb Asperger, després de passar per diversos possibles diagnòstics al llarg del temps: dificultats d’aprenentatge, TDAH… Donat el seu perfil de professional de l’educació i, a la vegada, persona autista, ofereix el seus serveis i suport ajudant a famílies en l’acompanyament de persones amb TEA (especialment en el desenvolupament cognitiu i social, desenvolupant potencialitats, en les dificultats amb la comunicació i la relació) i en la conscienciació dels equips pedagògics, alumnes i famílies dels centres educatius sobre la simptomatologia del TEA.

Sobre la xerrada:

  • Data: 17 de desembre de 2019
  • Horari: 19:00 hores
  • Durada: 1,5 hores
  • Lloc: Biblioteca de l’Escola Taula Rodona
  • Preu: gratuït.

Inscripció: en línia, emplenant el següent fins al 13 de desembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: