Inscripció per les ludoteques del curs 2019-2020

Com ja és habitual, l’AFA del Taula Rodona, juntament amb ISS, ofereix un servei de ludoteques per als dies designats com a lliure disposició al calendari escolar. Poden gaudir d’aquest servei tots els alumnes de les escoles del poble.

Aquest any hem millorat el procés d’inscripció, que es farà a través d’un formulari en línia, podent reservar des del principi qualsevol de les cinc dates previstes durant el curs 2019-2020.

Ja podeu realitzar la inscripció a l’enllaç inferior, i no us preocupeu si encara no sabeu alguna data amb certesa perquè podreu modificar la inscripció fins a la data límit que s’indica a les condicions del formulari.

Formulari d’inscripció: premeu aquí.

NOTA: El formulari d’inscripció només està disponible 15 dies abans de cada ludoteca.

La realització de les ludoteques està supeditada a arribar a un mínim de nens per jornada de ludoteca, motiu pel qual us animem a reservar la vostra plaça com més aviat millor, per així garantir que es puguin dur a terme.

4 responses to “Inscripció per les ludoteques del curs 2019-2020”

  1. Espe says :

    No funciona l’accés

  2. Amparo Martínez López says :

    Bona tarda,

    Estic intentant fer la inscripció, i en surt que ha finalitzat el plaç d’inscripció. El nen pertanya a l’escola Onze de Setembre i ens han enviat aquest enllaç aquesta setmana. No sé si hauria la possiblitat de poder apuntar el meu nen. Es diu ÈRIC LÓPEZ MARTÍNEZ, ES DE P3B

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: