Festa de Sant Joan del GIHSQ

Com cada any per aquestes dates, el GIHSQ organitza la festa de St. Joan  amb la intenció de poder construir una foguera amb l’ajuda de les nenes i els nens i, al vespre, amb tota la família, encendre-la i celebrar la revetlla.

L’activitat del matí està adreçada als més joves. Com cada any serà gratuïta i monitoritzada  per adults membres del grup. L’objectiu és exclusivament didàctic, divulgatiu i lúdic. L’activitat consistirà en recollir llenya, muntar  la foguera, fer el ninot i per acabar beure un refresc i rebre un obsequi. No cal dir que estarà monitoritzada i els llocs de recollida de llenya lleugera (caixes de fruita i cartró) seran a prop i prèviament acordats amb els comerciants de la zona.

El punt de trobada serà dissabte 23 de Juny, a les 11 hores, a l’aparcament del costst del Mas Duran, a la Rambla Lluís Companys, per muntar  la foguera.

A les 22.30 hores la Flama del Canigó arribarà al mateix punt per poder encendre la foguera amb l’ ajuda del Diables de St. Quirze i començar la Revetlla per tota la família.

Sense títol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: