Assemblea Extraordinària de l’AMPA- Dijous 26/04

L’AMPA Taula Rodona us convoca a l’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

Dia: DIJOUS 26 D’ABRIL 2018
Hora: 20h
Lloc: Menjador Escolar Taula Rodona

Ordre del dia
– Creació comissió atenció a la diversitat
o
– Augment de quotes Socis o bestretes extraordinàries

Benvolgudes famílies,
La realitat dels nens amb necessitats especials és desconeguda per a molts de nosaltres, però és una realitat quotidiana que viuen totes les famílies afectades, el centre, i per tant, els nostres fills. El Taula Rodona és una escola inclusiva que rep a un volum important de nens amb necessitats especials però ni l’Ampa ni l’escola, no disposen dels recursos necessaris per fer-les front.

Tots els nens necessiten la seva atenció, el seu lloc, gaudir de tots els serveis que ofereix l’escola i l’Ampa, sentir-se còmodes en qualsevol ambient del centre i aprofitar al màxim la seva etapa escolar. Però aquesta no és la realitat. La manca de mitjans limita la seva distribució i obliga a discriminar, d’una manera o altra, l’atenció que se li dedica a tots els alumnes, aquells amb diagnòstic, aquells que no… a tots.

Necessitem la implicació de les famílies per canviar-lo, per adaptar-nos a la nova realitat i lluitar per la normalització d’aquest tipus de situacions, perquè tots els nens puguin gaudir en igualtat de condicions.

La llei ens empara en el paper, però no en mitjans.

Creiem molt important crear una comissió d’atenció a la diversitat, amb pares implicats que ens ajudin a tots a créixer, que busquin recursos i valorin el seu destí, que col·laborin estretament amb les entitats públiques i el centre per millorar la qualitat de vida de TOTS els alumnes.

No és una mera qüestió econòmica, no es tracta de, a cop de butxaca, apedaçar els problemes i amagar la realitat, sinó de buscar junts una solució real, perdurable i beneficiosa per a tothom.

Si us plau, no hi faltis. És important per als teus fills.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: