Els alumnes de 6è vendran botifarres durant la Festa Major

botif_web

Els alumnes de 6è curs de l’Escola Taula Rodona participaran de manera activa a la celebració de la Festa Major de Sant Quirze, que comença aquest vespre fins el proper dilluns.

Durant la Botifarrada Popular del proper dilluns dia 5 de Setembre al vespre, els alumnes muntaran una parada de venda de botifarres amb l’objectiu de recollir diners per al seu viatge de final de curs.

Per als qui no vulguin fer cues d´últim moment per comprar el seu entrepà, els tiquets es podran comprar amb antel·lació una vegada es munti la parada, que també  oferirà entrepans i botifarres de Vic sense gluten.

Les botifarres es vendran a 2 euros, refrescos a 1,5 euros i l’aigua a 1 euro. Sereu tots molt benvinguts i atesos amb el millor dels somriures. Esperem que pugueu col·laborar amb els nostres infants!

US HI ESPEREM!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: