Celebració de la Festa de Final de Curs de l’AMPA

L’AMPA Taula Rodona va celebrar ahir dissabte la Festa de Final de Curs. Finalment el temps va estar de la nostra part i ens va permetre realitzar tant les exhibicions d’extraescolars durant el matí, com l’animació infantil amb en Jaume Ibars com el sopar de germanor i el DJ al vespre.

Aquí us deixem algunes imatges de la jornada, que va ser molt divertida. Una vegada més cal agrair als membres de l’AMPA la dedicació i el treball en l’organització de la festa així com al grup de voluntaris Cavallers del Taula per la seva important ajuda.

Àlbum d’ Imatges

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: