Inauguració de l’exposició REplay>>Vila-Puig. Dissabte 11 de Juny a les 12 hores

REplay

L’exposició REplay>>Vila-Puig s’inaugurarà el aquest dissabte 11 de juny a les 12 hores a la Casa de Cultura Vila-Puig.

Emmarcada en els actes de commemoració del 125è aniversari del pintor Joan Vila-Puig, Sant Quirze del Vallès acull fins al 10 de juliol una mostra de treballs realitzats per l’alumnat de les escoles que han participat a les visites guiades i als tallers que ha dut a terme l’Associació PràcticaMent.

La santquirzenca Marta Pujol va apropar als infants la vida i l’obra de Vila-Puig tot ensenyant-los els paisatges que pintava. A través dels quadres del pintor, els nens i les nenes han pogut descobrir com era el Sant Quirze i el Vallès de principis del segle XX i com s’ha anat transformant amb el creixement urbanístic. Aquest coneixement els ha donat capacitat d’entendre d’una manera crítica el paisatge que els envolta i plasmar-ho en treballs artístics. L’exposició també compta amb les obres realitzades pels participants al taller laboratori Replay Vila-Puig, impartit per l’Associació SiteSize.

Al llarg d’aquests mesos, infants i adults han experimentat i aprofundit en el paisatge proper a partir de l’obra de Vila-Puig, fet que els ha permès llegir i interpretar el paisatge contemporani. La mostra es podrà visitar des del dimarts 14 de juny fins al 10 de juliol en horari de dilluns a dijous, de 17 a 19.30 hores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: