La Plataforma d’Ajud als Refugiats de SQV entrega els diners recaptats a Pro-activa Open Arms

La Plataforma de ajuda als refugiats de SQV organitza el proper dijous 09/06/2016, a les 19h, a la Biblioteca de Sant Quirze, tindrà lloc  una xerrada de l’Oscar Camps, fundador de l’ONG PROACTIVA OPEN ARMS.

La Plataforma d’Ajuda als Refugiats de SQV, li farà entrega de part del recaptat, amb la feina d’aquest mesos i  la col·laboració de entitats, comerços, grups de musica i la ciutadania en general de SQV.xerrada pro activa-09-06-2016.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: