Activitats extraescolars per al curs 2016-17. Inscripcions fins el 31 de maig

Estimades famílies,

A continuació passem a compartir amb vosaltres el nou catàleg d’activitats extraescolars per al proper curs 2016-2017. Està ple de novetats, esperem que us agradi.

Enguany incorporem el concepte de matrícula per garantir la continuïtat de les activitats. Aquesta matrícula serà de 10,00 Euros per activitat i alumne, però no afectarà en el preu final si l’alumne realitza l’activitat tot l’any.(No s’aplica al Servei d’Acollida i/o Calaix)

Procediment:

– S’ha de fer l’ingrés de la matrícula en efectiu o via transferència directament al compte del proveïdor de l’activitat (us facilitem els números de compte en un arxiu adjunt).

– El comprovant de l’ingrés o transferència s’haurà d’entregar, juntament amb el full d’inscripció, a la Belén (via correu electrònic belen.guillen@iss.es o presencialment). No es donarà per vàlida cap preinscripció on no s’adjunti el comprovant de l’ingrés.

– L’import de la matrícula es descomptarà a les famílies en el rebut de l’últim mes o trimestre. Per tant, si un alumne fa l’activitat tot el curs, aquesta no encareix el preu de l’activitat.

– En cas contrari, l’import de la matrícula es perd.

– En el cas que al setembre hi hagi alguna activitat que no es pot tancar per manca d’inscrits, serà el proveïdor qui retornarà els diners d’aquesta inscripció a les famílies afectades.

Enguany s’incorpora en el catàleg el preu de l’activitat per socis de l’AMPA i no socis.

La data límit per rebre les inscripcions és el dimarts 31 de maig (respecteu aquesta data màxima).

Les activitats que sortiran definitivament es comunicaran durant el mes de juny, tenint en compte el mínim d’alumnes necessaris que trobareu especificat en el catàleg.

Per qualsevol dubte en aquest nou procediment, ens podeu contactar via correu electrònic  ampataularodona@gmail.com

foto extraescolars

 

CATÀLEG ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2016-2017

FORMULARI_INSCRIPCIO

NÚMCOMPTE_MATRICULES

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: