Nou model d’activitats de lleure per als nens del menjador

El Servei de Menjador de l’AMPA Taula Rodona ha posat en marxa aquest tercer trimestre del curs escolar una nova modalitat d’activitats de lleure per als nens a partir de 2on que es queden tot el migdia a l’escola, consistent en l’organització d’una sèrie de “Racons” diversos. L’objectiu de la proposta és dotar els infants d’una major autonomia i decisió envers les activitats que volen fer.

Fins ara, totes les propostes dirigides s’oferien de manera fixa en un calendari d’activitats que els nens repetien cada setmana. Ara, els infants tenen l’oportunitat d’escollir i apuntar-se a aquelles activitats que els semblen interessants i planificar-se la setmana. Totes les propostes estan dirigides per un monitor. També tenen l’opció de no escollir-ne cap i quedar-se jugant al pati.

Las activitats proposades són:
Racó de Lectura, Racó de Decoració, Racó de Dansa, Racó d’Esport i Blog. Hi ha també Racó d’Estudi en què ells mateixos s’organitzen en funció dels deures que tenen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: