Els alumnes de 5è venen dissabte els productes dels seus Projectes d’Emprenedoria

El proper dissabte dia 7 de maig, els alumnes de 5è curs de l’escola Taula Rodona instal·laran les seves parades al Mercat Ecològic del Vallès de la Rambla de Lluís Companys, entre les 9.45 i les 14 hores, amb l’objectiu de vendre els productes que han elaborat en el marc del seu projecte de Cultura Emprenedora, que ja arriba a la seva fi.

Els nois i noies han creat les cooperatives escolars “24 Creatius” (5è B) i “Big Bang Taula” (5è A) amb l’objectiu de desenvolupar una idea de negoci. Les seves empreses simulades han funcionat com ho faria una empresa real a l’hora de crear un producte, produir-lo i comercialitzar-lo.

Els alumnes han creat una variada oferta de productes elaborats artesanalment. El grup “24 Creatius” ha elaborat marcs de fotos, penjolls, clauers, llapisers i pompons, mentre que el “Big Bang Taula” ha creat posagots, porta espelmes, punts de llibre i trepitja papers.

Per als infants, vendre els seus productes és la millor manera de finalitzar mesos de treball i molt esforç!

Durant l’aprenentatge, els participants realitzen totes les passes que ha de fer qualsevol empresa. El foment de la cultura emprenedora a les escoles permet acostar la relació entre el sistema educatiu i el productiu i promociona un seguit d’habilitats no tan sols útils per als futurs projectes professionals i vitals dels alumnes, sinó també per millorar els resultats acadèmics actuals. A més, els estudiants tenen una millor formació sobre el que es trobaran a la “vida real”, després de l’escola.

Es promouen actitus com ara l’observació i l’exploració, la iniciativa, la creativitat, la responsabilitat, la cooperació i el treball en equip.

Us animem a tots a recolzar-los amb la vostra visita. No us ho perdeu!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: