El proper curs escolar començarà el 12 de setembre a primària i secundària

El Departament d’Ensenyament ha establert el calendari escolar per al proper curs 2016-2017. El nou calendari estableix que el curs començarà el dilluns 12 de setembre tant a l’educació primària com a secundària. El calendari també determina que el curs escolar acabarà el 21 de juny.
Les vacances de Nadal el proper curs seran entre el 23 de desembre i el 8 de gener, ambdós inclosos. A Setmana Santa les classes s’aturaran entre el 8 i el 17 d’abril, ambdós inclosos. En el marc del calendari els centres disposaran de 3 dies festius de lliure disposició que es podran fer repartits en els diferents trimestres i que no poden coincidir amb els d’inici i final de les classes ni amb els immediatament anteriors o posteriors als períodes de vacances escolars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: