L’escola s’obre a les famílies per celebrar la Diada de Sant Jordi

L’escola tornarà a obrir-se a les famílies el proper divendres 22 d’abril a la tarda per celebrar la Diada de Sant Jordi. No hi faltaran les parades de venda de  roses, llibres i punts de llibre així com tallers, la mostra de treballs de Sant Jordi i l’exposició dels prototips dels productes dels Projectes d’Emprenedoria de 5è.
Recordeu que és  necessari omplir l’autorització per recollir els vostres fills i filles, la tarda del divendres dia 22 i així poder fer una passejada pel pati de l’escola per tal de contemplar les paradetes que hi haurà muntades a diferents espais del pati de primària.
sant jordi 2016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: