Taller per a pares i mares d’infants sobre l’ús segur d’internet, el proper 14 d’abril

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza un taller sobre “Estratègia familiar en l’ús segur d’Internet i xarxes socials” adreçat a pares i mares de nens d’entre 3 i 16 anys del municipi. La sessió tindrà lloc el proper dijous 14 d’abril, de les 19 a les 21 hores a la Sala Altell de la Masia de Can Feliu.

Les famílies interessades cal que enviïn un correu electrònic a l’adreça: nuria.ruestes@santquirzevalles.cat indicant les persones que volen assistir-hi, si necessiten servei de canguratge i per a quines edats.

Curs Internet_pares

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: