Millores a extraescolars

Com alguns de vosaltres sabeu, la comissió d’extraescolars s’ha reforçat aquest any i ha passat de ser d’1-2 persones, a ser un equip de 5 pares i mares molt energètics i amb ganes de nous reptes.

Entenem que aquesta comissió és molt important per l’escola i tenim un objectiu comú que no és més que la de millorar la qualitat de les activitats que s’imparteixen al nostre centre i per això també us demanem la vostra ajuda.

Aquest any volem:

  1. Revisar juntament amb els proveïdors actuals, la ràtio mínima i màxima establerta per cada activitat i la qualitat que ofereixen.
  2. Millorar el procés anual d’inscripcions a les activitats (així com de canvis i baixes durant els trimestres) per evitar que altres nens es vegin afectats.
  3. Treure alguna de les activitats existents amb una participació mínima.
  4. Introduir alguna activitat nova si fos necessari.

En aquests moments estem intentant millorar el que hi ha actualment, amb la finalitat de què tant els nens, com els pares estiguin satisfets de l’activitat que hagin escollit.

De moment hem aconseguit posar 2 monitores de patinatge pel grup de primària (dels dimarts), sense cost addicional per les famílies. La nova monitora començarà aquesta setmana.

Actualment estem veient la possibilitat d’ampliar l’extraescolar del Tasta-ho amb una monitora de reforç, ja que té molta acceptació i així poder incloure nens que s’han quedat en llista d’espera.

També estem mirant de millorar  “Calaix”, i durant aquest mes estem fent una prova pilot on les activitats de Calaix de Sastre i Calaix d’estudi es distingeixen perquè els més petits (P3-P5) puguin tenir una activitat dirigida o grupal on fan jocs de taula, muntatge de torres, blocs, puzzles, dibuix, etc. I per una altra banda els nens de 1r fins 6è puguin fer els deures que els posa a l’agenda, fer repàs, estudiar per exàmens o bé, fer l’activitat grupal de joc.

Pensem que seria una activitat amb més acceptació un cop implementem aquesta millora.

Per últim, recordar-vos que per utilitzar aquestes activitats heu de ser socis de l’AMPA.

Ús agrairíem que si teniu comentaris, suggeriments o cap incidència, per petita que sigui, ens ho feu arribar a través del correu de l’ AMPA: ampataularodona@gmail.com

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Atentament,

Comissió d’Extraescolars

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: