Informació útil sobre les extraescolars que comencen el dijous 1 d’octubre

Les activitats extraescolars començaran el proper dijous 1 d’octubre.

  • Us volem recordar que l’horari de recollida de totes les activitats que es realitzen a l’escola és a les 18:15. La porta principal s’obrirà a les 18:10.
  • Els nens que es quedin a qualsevol activitat extraescolar, incloent Calaix, han de portar el berenar de casa.

Altres temes:

Llenguatge Musical (activitat migdia)

  • Canvi de día i hora – Per adequar-ho al professorat, aquesta activitat es realitzarà els dimarts i dijous en lloc dels dilluns i dimecres. S’ha acordat amb les famílies afectades per no crear inconvenients

Natació – Poliesportiu SQV (activitat de tarda)

  • Aquesta activitat dura uns 45 minuts, de 16.45 a 18.45 al Poliesportiu de Sant Quirze. Durant els primers 30 minuts les monitores de natació acompanyen als nens al menjador de l’escola on berenen i després els porten al Poliesportiu on els canvien la roba als vestidors designats per l’activitat.
  • Cal portar banyador, xancles, casquet de bany, tovallola o barnús, i ulleres de natació (opcional): Tot ha d’anar marcat amb el nom, incloses les sabates. Els pares que vulguin dutxar els nens després de l’activitat hauran d’avisar a les monitores perquè l’espai és molt reduït.

Inscripció mínima

Aprofitem per demanar-vos la vostra col·laboració pel que fa a les altes i baixes. La contractació de les activitats que acordem amb els proveïdors tenen un mínim d’inscrits perquè es facin i, si no s’és rigorós, poden generar-se situacions de desgavell fent-se i desfent-se grups.

En els casos que la xifra d’inscrits voreja el mínim, mirem d’intercedir amb el proveïdor perquè tiri endavant. Si per un tema de costos no ho poden assumir, la decisió final la té sempre el proveïdor. Si un nen s’apunta a qualsevol activitat, hauria d’haver-hi un interès de continuïtat i compromís per evitar que no desaparegui durant el curs i perjudiqui la resta del grup.

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb la coordinadora d’activitats.

  • Belén Guillén:
  • belen.guillen@iss.es
  • Telf. 680 425 033
  • Presencialment de 7:30-10:30 i de 16:45- 18.00

Comissió d’esxtraescolars

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: