Vídeo del Juli Moltó, director de l’escola del 2005 al 2015

Des de que el Taula Rodona era un projecte, en Juli Moltó ha estat el seu màxim responsable. Es va ocupar de supervisar les obres i d’engegar la primera inscripció. Amb un equip molt reduït de mestres, va iniciar l’escola el curs 2005-2006 sent-ne el director i ho ha estat fins aquest any. El pròxim setembre de 2015 deixarà la direcció i es jubilarà. Hem pensat que era un bon moment perquè expliqués com va viure aquella etapa inicial i com veu el present i el futur del Taula Rodona.

IMG_9357

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: