Èxit de la inauguració del nou menjador i de l’Assemblea de pares i mares

Vora 50 persones han participat en la celebració que hem fet per inaugurar les noves taules del menjador del Taula Rodona. Amb un pica-pica ens hem posat en la pell dels fills que hi menjaran cada dia a partir d’ara. Les taules es poden plegar fàcilment i desplaçar-se per deixar espai lliure. Faciliten l’entrada i sortida dels nanos del seient en els canvis de torns i també ajuden a fer més còmode la neteja.

Assemblea

L’assemblea ha servit per exposar la feina feta aquest curs i les necessitats que presenten les diferents comissions. Han sortit alguns pares i mares disposats a participar en  les comissions de l’AMPA de manera que es van fent els relleus necessaris. S’ha pogut formalitzar el relleu de l’actual presidenta de l’AMPA, la Yolanda Villafaina, que ha estat durant molts anys membre de la Junta amb diferents responsabilitats. La nova presidenta serà la Bea Sánchez, fins ara secretaria.

Si algun pare o mare interessada en participar en l’AMPA no ha pogut assistir a l’assemblea, pot escriure al correu ampataularodona@gmail.com fent-nos-ho saber. Hi haurà reunions per comissions en els pròxims dies.

IMG_3914

Mireu més fotos del menjador

IMG_3911

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: