Els alumnes de cinquè culminen dissabte al mercat ecològic el projecte d’emprenedoria

Informació de l’Ajuntament.

Els alumnes del programa de cultura emprenedora de l’escola “Taula Rodona” i “Lola Anglada” aquest dissabte, dia 6 de juny, de 10h a 14h a la Rambla Lluis Companys, presentaran el seu projecte, i rebran el reconeixement públic.
 En el marc del Mercat Ecològic del Vallès, els nois i noies de cinquè curs, d’ambdues escoles, instal.laran les seves parades per comercialitzar una variada oferta de productes, tots ells elaborats artesanalment, per les quatre cooperatives creades a l’aula, amb l’objectiu de desenvolupar una idea de negoci.
Aquest projecte, que enguany celebra la segona edició, involucra tant a les escoles, com els serveis de Promoció Econòmica i d ‘Educació de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, i està impulsat per la Diputació de Barcelona.

Captura de pantalla 2015-06-04 a les 19.22.45

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: