11 de juny Inauguració de les noves taules del menjador i Assemblea de pares i mares

Canvi de data

En les últimes hores hem sabut que les noves taules del menjador podran estar a punt per estrenar-se la setmana que ve. Hem pensat en ajuntar la inauguració del nou menjador amb l’assemblea. Per això traslladem la convocatòria de l’Assemblea al dijous 11 a les 19:30.

Avís assemblea 8 juny 2015 CANVI HORA

AMPA

L’AMPA és un grup de mares i pares que voluntàriament dedica part del seu temps lliure a treballar per millorar l’escola dels seus fills. Hi duen les idees pròpies i les que recullen. Hi posen la seva capacitat de treball i miren de fer el més bé possible la seva feina.

No dóna cap altra benefici que la satisfacció de saber que fas una feina valuosa que va en benefici dels propis fills. Fa poc una mare de la Junta feia un escrit reflexionant en tot això.

Potser heu arribat a pensar que l’organització del menjador, de les extraescolars, de les xerrades per a pares, de les festes o la comunicació de l’AMPA és una cosa automàtica o que fa “algú” que no sabeu ben bé qui és. Ho fem nosaltres, els voluntaris de l’AMPA. No ho fa la Generalitat, ni l’Ajuntament, ni la Caixa. Som uns pares i mares que també treballem però que pensem que val la pena millorar el col·lectiu perquè se’n beneficien els nostres fills.

Els nanos creixen i algunes famílies van abandonant l’escola. Algunes circumstàncies familiars canvien i hi ha qui no pot dedicar el temps que dedicava. Cal anar fent relleus per assegurar que hi treballem amb ganes.

Dedicar una part del temps lliure a una cosa o a una altra és una decisió de cadascú. Feu-vos la pregunta de si la millora de l’escola dels vostres fills mereix una part del vostre temps lliure. Si és que sí, us convidem a integrar-vos a l’AMPA.

Assemblea

Volem parlar dels projectes i de les coses que podem fer. Uns quants pares i mares ja no tindran els seus fills a l’escola i caldrà substituir-los. Ens fa falta que surtin noves persones per seguir avançant.

Dijous 11 de juny a les 19:30 al Taula Rodona.

Farem un pica-pica previ a la reunió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: