27 de maig al Taula Rodona xerrada “Estereotips i tracte diferencial per motiu de gènere”

XERRADA SUSPESA PER FALTA D’INSCRIPCIONS. 
La xerrada “Estereotips i tracte diferencial per motiu de gènere. Com afecta els aprenentatges?” la farà en Daniel Gabarró.

Tractarà de la sensibilització sobre les relacions entre nens i nenes, estereotips i tracte diferencial per motiu de gènere que afecten els aprenentatges, sobretot en l’àmbit de relacions socials.

El ponent

Daniel Gabarró (1964), té una sòlida formació acadèmica és mestre (amb cinc especialitats diferents), diplomat en direcció i organització d’empreses, psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en Programació Neurolingüística i ex-professor de la Universitat Ramon Llull. Actualment segueix col·laborant puntualment a diverses universitats espanyoles i de l’estranger.

Combina les conferències, la formació i l’assessorament, amb la psicologia transpersonal. És col·laborador habitual del programa de Catalunya Ràdio “L’ofici de viure” que ofereix eines emocionals per a la vida diària i també participa com a col·laborador en d’altres programes de ràdio, premsa i televisió. Dirigeix formacions empresarials i de grups de creixement personal a Barcelona, Lleida, Madrid, Saragossa…

Ha publicat nombrosos llibres i materials sobre temes diversos: tècniques d’estudi, llenguatge, tècniques d’investigació, didàctica de l’ortografia, evolució moral, transformació de la masculinitat, fracàs escolar… entre d’altres. Molts d’ells estan publicats a www.boiraeditorial.com i es poden baixar gratuïtament en PDF, encara que també es poden comprar en paper a qualsevol llibreria.

Recordatori

  • Dia: dimecres 27 de maig
  • Hora: 20h –  durada aproximada 2h

La inscripció cal fer-la omplint aquest formulari:

3a Fracàs Escolar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: