Informació de la comissió de menjador de l’AMPA sobre els problemes de panxa detectats a l’escola

Donat els casos de gastroenteritis que s’han produït a l’escola i de l’alarmisme que s’ha creat en els grups de WhatsApps,  des de la comissió de menjador i de l’empresa ISS hem acordat que es farà una analítica del dinar que es va servir ahir a l’escola per tal de tranquil·litzar a les famílies i poder esbrinar si el que ha passat ha estat produït per un tema alimentari o bé com a conseqüència d’una passa que hi ha actualment de gastroenteritis.

Cal dir que els afectats són tant nens com mestres, alguns dels quals  no es van quedar a dinar ahir a l’escola. També us informem que ahir es va realitzar un control de menjador per part de dues famílies i si hi hagués alguna cosa, esperem que ens ho comuniquin.

Es trigarà entre tres i quatre setmanes a tenir els resultats ja que el protocol d’actuació és el següent: 

Per normativa sempre es guarda una mostra del menú diari i es congela, s’ha de guardar durant una setmana. Això, s’ha de respectar, passat aquest temps s’agafaran les mostres i es duran al laboratori per tal que siguin analitzades, això pot trigar entres dos i tres setmanes. Us mantindrem informats dels resultats.

Atentament,

Comissió Menjador

AMPA Taula Rodona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: