El menjador del Taula Rodona millorarà el curs que ve

Des de fa temps, les mares integrants de la comissió de menjador hem estat  conscients de la incomoditat dels nens i nenes a l’hora de dinar. En els controls de menjador que s’han fet, uns dels punts negatius que els pares sempre ens han dit ha estat aquest.  S’ha mirat de trobar diferents solucions, entre les quals hi havia una possible ampliació del menjador i la cuina, però com a conseqüència de les retallades això ha estat impossible.

Vam estudiar un canvi de cadires, de taules… i finalment hem trobat la solució amb l’empresa Hermex.  El mes d’octubre vam anar a Rubí a veure el menjador d’una escola on tenen aquest tipus de taules, vam parlar amb la coordinadora i les monitores per saber el seu parer i tot van ser lloances. Això ens va fer acabar de decidir-nos, només faltava trobar el finançament: vam parlar amb ISS i fa 15 dies, les mares de la comissió, la presidenta de l’AMPA i el Juli vam tenir una reunió amb l’alcaldessa i els responsables d’Educació de l’Ajuntament de Sant Quirze per demanar-los la seva implicació en el projecte.

Finalment tenim bones notícies. Tindrem el nou mobiliari pel proper curs 2015-2016 i els diners de la inversió els reunirem gràcies a l’aportació de 10.000,- € + IVA de l’Ajuntament i a un reajustament de l’IVA dels monitors que aportarà ISS. 

Mireu el vídeo explicatiu.

L’AMPA del Taula Rodona la formen un grup de pares i mares que miren de millorar l’escola dels seus fills. De vegades amb petites coses i de vegades amb millores d’envergadura com aquesta.

Cliqueu per mirar les fotos del menjador tal com és ara.

IMG_9846

la foto 4

Més informació sobre el menjador:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: