Avui dijous 29 se suspenen les extraescolars per risc de fortes ventades

Informació de l’escola

Atesa la possibilitat d’un nou episodi de fortes ventades a partir de demà a la tarda, des de l’Ajuntament de Sant Quirze se’ns ha fet arribar un comunicat d’activació en fase d’alerta del Pla Bàsic d’Emergències Municipals per vent, ja que es poden produir ratxes de vent que superin els 90 km/h.

Per aquest motiu, i seguint les indicacions del Centre de Coordinació Operativa Local del Pla Municipal de Protecció Civil, dijous 29 de gener queden suspeses les activitats extra-escolars, de tal manera que caldrà passar a recollir els nens i nenes que hi participen a l’acabar la jornada lectiva, és a dir a les 16.45 h.

L’EQUIP DIRECTIU

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: