2 victòries dels equips de futbol del Taula Rodona

Miquel Martí i Pol 2 Taula Rodona B 3

Si voleu gaudir amb el futbol del futur, heu d´anar a veure als petits del Taula.  Liderats per la Laia, saben posar l’equip per davant de les individualitats i l’èxit final els hi arriba per la força del conjunt.

Això és el que vàrem poder veure dissabte i el que no pensàvem quan ens van marcar el primer gol.  El Taula va tenir la capacitat de remuntar per possar-se 1 a 2 i després d’un nou cop en contra amb l’empat, va seguir lluitant fins que en un córner i amb un esclat d’alegria per part de jugadors i públic, en Robert va marcar el seu segon gol que va fer que tot l’equip s’ajuntés en una abraçada que deia ben fort “som el futur!”.

Abans, el mateix Robert i una fantasia del David també havien suposat dos gols ben bonics.

Us ho dic de debò: paga la pena aixecar-se d’hora per veure la seguretat de l’Ibai a la porteria que para tot el que li arriba, els motors tot terreny de l’equip com el Mario, el Pol R. i l´Alex, la col·locació, lluita constant i ganes de guanyar del Victor i el Robert, la tranquil·litat per passar la pilota del Pol C. i la velocitat, tècnica i xut del David i l’Igor.

Aquesta victòria és l’inici. No pas pels tres punts, sinó pel joc i el treball en equip que demostren a cada minut.

Taula: la feina ben feta no té fronteres. Bona feina!!

L'equip dels petits

L’equip dels petits

Taula Rodona 4 Concòrdia 3

Ai, ai, els grans del Taula. Bon dia, obrim els ulls, estirem els braços i mentre ens despertem ….. ens han clavat un  i ens posen difícil un partit fàcil.

Remuntem perquè en Núñez i en Víctor posen les coses al seu lloc. I apareix el Figue perfecte, l’Albert lluitant cada pilota i el José Luis segur al darrere. L’Alex que va agafant força a la porteria i l’Stefano que es belluga al davant com un coet i llavors sentim a dins allò de “som i serem!!”. I si el vent bufa a favor, anem fent.

Doncs no. Som i serem …..  patidors!!. Perquè ens arriba l’hora del descans (és clar, després d’una setmana plena d’activitats i deures doncs a mig partit és el moment escollit com a paradeta setmanal? Home nois, no ens feu això, si us plau!).  Parem una mica i … patapam!! Ja ens han clavat un penal en contra i un contraatac que ens possa un perillós 2 a 3 al marcador.

Els entesos diuen que el bo d’aquest equip és que s’adona del que s’espera d’ell. L’Alberto els ensenya i entrena per créixer a cada partit, i el públic vol veure futbol de qualitat. I ells ho saben. I no ens donen més perquè llavors l’expectativa seria massa gran. Però quan ho necessiten,  sense pensar-ho, es posen d’acord i van a per totes, s´ho creuen, s´ho proposen, i aprofiten un penal (Stefano) i una darrera jugada in extremis (Núñez) per deixar el marcador 4 a 3 i els punts a la butxaca. I tots contents cap a casa a dinar canelons, que amb tant futbol de petits i grans, no ens ha donat temps de preparar altra cosa. 

El partit dels grans del Taula Rodona

Els grans del Taula Rodona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: