Joanot Alisenda 9 – Taula Rodona 1

Nervis? No. Desil.lusió? No. Què hem de dir d´aquest Taula 2014 2015? Al qui escriu li agrada aquest Taula i creu en aquella cançó d´en Carles Sabater (Sau) que deia “això es pot salvar!”

Portem 3 partits i cada partit rebem més gols i en marquem menys. Ens agrada? No. Ho estem fent malament? Tampoc.  El Joanot té un gran equip. Ben posicionat tot el partit. Sabent que ha de fer amb la pilota a cada moment. Amb un porter que ho para tot i un número 10 que desequilibra cada cop que agafa la pilota. I que va fer el Taula? Que van fer els nostres nois?

Per començar, un primer cuart on el Joanot en 3 arribades marca 3 gols i nosaltres tenim tres ocasions per que sigui un partit igualat i no les marquem.

On veiem la força d´aquest equip del Taula? Doncs que amb aquest inici tant desil.lusionant no per joc sino pel resultat obtingut, el segon cuart i el tercer van ser una exhibició de futbol i ocasions per part dels dos equips i parades dels dos porters a dojo. Fins a una dotzena d´ocasions per cada equip i el marcador no es va bellugar. Però l´espèrit de l´equip i el joc després d´encaixar 3 gols en el primer cuart va ser increíble, i fins i tot a l´inici del darrer cuart Stefano va marcar el 3 a 1, que, després de tants minuts de buscar-ho, semblava obria la porta a la remuntada.

Ai, ai, mala sort. Ni un minut i ens marquen el cuart i a partir d´aquí, com si ens haguessin dit que no ens portaran res els Reis. Desil·lusió, pilota que no surt amb fluidessa, gol en propia porta, ….. ens varen enfonsar, segurament per haver tingut tan a prop el premi i no haver-ho aconseguit. Un minut, un moment, i tot va canviar. Ens varen caure 6 consecutius en pocs minuts.

Però si mirem tota la historia del partit, si veiem com s´ha produit… Aquest equip està creixent i va cap a bon port. El camí és llarg i ple d´aventures i coneixences. Només l´hem de seguir. I aquest Taula ens agradarà molt.

IMG-20141116-WA0001

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: