Taula Rodona 7 – Amadeu Vives 1: inici espectacular

Un renovat Taula on els jugadors que ara fan sisè han agafat el relleu per tibar de l’equip fins al màxim va resoldre sense problemes el primer partit de la temporada. Nuñez amb un hat trick I Estefano I Victor per partida doble van deixar clar que aquest any la faran grossa. A destacar la jugada meravellosa que Víctor I Estefano van executar a la perfecció I que marcava la diferència entre un equip que pot I vol I altre que va intentar defensar un tsunami de futbol que se li venia a sobre.

La mà del nou míster, l’Alberto, es nota en cada combinació I jugada, buscant sempre sorprendre a la defensa rival I amb una intensitat que demostra que la pretemporada s, ha fet amb cura I savoir faire.

El bon to defensiu d, en Pau I Albert van donar una solidesa al darrere que feia impensable qualsevol reacció del rival I que va facilitar el debut de l’Alex com a porter, obligat per l’absència del Jose I que va tenir poca feina I ben resolta en els moments claus.

Caldrà veure l, equip amb rivals de més entitat, però en aquesta primera jornada hem vist quelcom mes que detalls de bon futbol.

S, intueix una bona feina al darrere de cada entrenament I un lideratge des de la banqueta que dóna uns jugadors motivats, preparats I veurem si capaços d, assolir les millors fites.

Crònica de Vicenç fora de joc.

20141025_111436 (1)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: