Taula Rodona 2 – Sol i Lluna 5

Sorprenent derrota del Taula i encara no sabem per què.  Pot ser per les expectatives generades al primer partit, pot ser per la fredor del públic, pot ser per la fredor de l´equip, pot ser pel rival…

L´equip va començar dormit i no va despertar fins a la segona part. El Sol i Lluna, amb una táctica 1-3 i molt bé posicionat al camp va bloqueixar les idees del Taula i anular la creació de joc i poc a poc va anar impossant-se.  Va faltar xispa o no va surtir pel rival o ens varem creure que seria com la primera jornada?

Masses motius en contra per guanyar un partit que si els unim a que l´equip va just d´efectius i l´esforç es va acumulant a mesura que passen els minuts i ho mesclem amb que el rival ens fa còrrer darrera la pilota en lloc de ser nosaltres qui portem la iniciativa …. Bomba explosiva en contra.

Tot i això, tot i que els gols van caure de manera inapelable a la portería del Taula fins arribar a un 0 a 5 excessiu pels mèrits d´uns i altres, res fa pensar que aquest equip no pot ser el de la primera jornada que aspira a tot. Per què ens cinc minuts de rauja i de creure, vârem marcar dos gols (Stefano i Figue) que varem poder ser algún més, demostrant que si ens aixequem ben d´hora, però ben d´hora ben d´hora, son un equip imparable.

Però el Sol i Lluna més que aixecats ben d´hora ben d´hora, ens va enxampar dormits.

Al final, reflexió de l´equip amb el míster i germanor amb el “força Taula” que promet millors partits i resultats que aquest.

IMG-20141109-WA0003

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: