1 novembre taller de castanyes organitzat pel GIHSQ

el dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, a partir de les  11 del matí a la Rambla Lluís Companys,  davant del Parc de les Morisques, el Grup d’ investigació Històrica de Sant Quirze (GIHSQ), farà el tradicional Taller de Castanyes que consistirà en preparar i coure castanyes,  moniatos i confeccionar paperines.

          L’activitat està adreçada als més joves. No cal dir que igual que en ocasions anteriors  estarà monitoritzada per adults membres del grup, essent  la nostra finalitat exclusivament educativa, divulgativa i lúdica, amb l’ objectiu que els nens i nenes participin de la festa i  passin una estona de lleure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: