Vídeo: Els alumnes del Taula Rodona s’immergeixen en un casal en anglès

Informació del Diari de Sant Quirze

L’English Summer Camp proposa aquest estiu als alumnes de l’escola Taula Rodona viure durant uns dies submergits en l’anglès gràcies a la col·laboració entre professors irlandesos i catalans. Dividits per nivells, els nens i nenes es reparteixen en grups i representen un país diferent. Aquest és el punt de partida per introduir-se en el món del circ, preparar la coreografia de balls, disputar la Copa del Món de futbol o degustar les particularitats gastronòmiques de cada cultura. Ens en parla la Clodagh, responsable del casal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: