Futbol escolar: no sempre hi ha victòries

Alevins

Roureda 4 – Taula Rodona 4

La primera diferència entre els dos equips és la major banqueta del Taula Rodona tot i que dos jugadors del Roureda tenen una molt bona tècnica que els fa molt perillosos. Aquest partit es juga divendres a la tarda com ja va fer-se el disputat durant la primera fase.
1r
Al primer quart una atura acrobàtica in extremos de l’Ibai impedeix el primer gol local. Al 2n arriba el gol del Roureda i la rèplica del Taula en un xut col·locat del Roger. 1 a 1 al descans.

El tercer quart té de tot. Comença amb una cursa del Pol que al límit del camp centra la pilota al segon pal i l’Stefano fa entrar la pilota i posa el Taula per davant en el marcador, 1 a 2. Al cap de poc unes mans a l’àrea del Roureda forcen un penal a favor del Taula. El pol transforma i deixa un 1a 3 tres que feia temps que el Taula alevins no podia veure a favor seu. En un contraatac dels jugadors més hàbils del Roureda arriba el 2-3. L’atac del Roureda és contant i hi ha un pal i un travesser en poc temps. La porteria del Taula amb l’Èric es manté segura.

Al 4t. quart segueix el ventall de jugades intenses. L’Albert Núñez xuta una pilota al pal i poc després unes mans, aquest cop a l’àrea del Taula, provoquen un segon penal. El Roureda el transforma i posa el 3 a 3. En la jugada immediatament posterior el Taula aconsegueix un nou gol mitjançant l’Albert Núñez. Semblava que el 3 a 4 seria definitiu però en una de les últimes jugades un xut agafa l’Èric desprevingut i deixa el 4 a 4 final.

Alevins

Alevins

Benjamins

Cifuentes 7 – Taula Rodona 2

Primera derrota de la 2ª fase. Tot i que l’equip rival no eren millors tècnicament als nostres, el major joc d’equip i una millor col.locació del seus jugadors ha estat suficient per superar clarament els nostres nois.

Un primer quart molt igualat s’ha decantat a l’últim moment a favor de l’equip rival amb un gol a la darrera jugada, gol psicològic que ha donat tranquil·litat l’equip rival. El segon quart ha començat amb un gran gol de falta del Cifuentes, i tot que Víctor Álvarez ha retallat distàncies amb un gran gol, de seguida un tercer gol ha tallat de sot arrel la reacció dels nostres. 3 a 1 al descans.

La segona part l’excessiu joc individual dels nostres , ha permès els rivals robar moltes pilotes i sortir al contraatac, així han arribat 4 gols que han portat el resultat fins un 7 a 1. Un darrer gol d’Álvaro ha deixa’t el 7 a 2 definitiu.

Han jugat: Gerard, Ibai, Ionut, David, Martí, Oriol, Igor, Víctor M., Robert, Álex, Víctor A. i Álvaro.

Benjamins

Benjamins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: