Els equips de futbol del Taula tenen sort diversa

Alevins

Taula Rodona 1 – Enric Casassas 5

Les ganes de fer un bon partit van provocar una sortida en tromba del Taula Rodona. Al 1r quart va tenir el domini i les ocasions. Una de l’Albert Núñez especialment. Però la desgràcia no sembla que s’allunyi. A l’últim atac d’aquest quart, en l’única ocasió de l’Enric Casassas marquen el 0-1.

El 2n quart el domini va ser visitant i va ser llavors que l’Àlex, en una segona oportunitat després d’un primer xut del Pau, aconsegueix l’1-1. El 3r. quart va tenir una bona ocasió de l’Albert Núñez amb un xut creuat però els visitants van transformar en gol dues pilotes que no semblaven de gaire perill. 1-3 al final del 3r quart.

En l’últim quart l’Ibai va tenir una ocasió en un xut que va sortir per damunt del travesser. Novament en un xut fort després d’un córner va fer lluir el porter. Per contra dues arribades amb xuts no massa perillosos van portar els gols i un cert desànim al Taula Rodona. Final 1 a 5 i moltes ganes de poder sumar punts per part del nostre equip.

Benjamins

Taula Rodona 5 – Onze de Setembre 2

 

IMG_2642

Alevins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: