Voleu que ens afegim al “Manifest Sant Quirze pel dret a decidir”?

A Sant Quirze s’està promovent que totes les entitats signin un manifest a favor del dret a decidir. Es fa davant l’actual situació que està vivint el país i de la mateixa manera que s’ha fet a altres municipis veïns (Sabadell, Terrassa). La iniciativa es presentarà públicament a finals d’abril dins la Fira d’Entitats de Sant Quirze.

Totes les AMPA han rebut la invitació de sumar-s’hi. La nostra ha pensat que la millor manera de saber si ho hem de fer és votant-ho entre totes les famílies a través d’una enquesta. Estarà oberta fins dissabte a la nit i té limitat el nombre de respostes per evitar fraus.

A sota trobareu el Manifest i més avall l’enquesta on podeu votar sí, no o abstenir-vos.

Sant Quirze pel dret a decidir.PDF

Captura de pantalla 2014-03-27 a les 0.36.11

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: