Els benjamins del Taula segueixen en ratxa

Benjamins

Purificació Salas 1 – Taula Rodona 4

Tot i que l’equip no ha estat bé, nova victòria al sarró i van tres de tres a la segona fase. Resultat final molt contundent que no reflexa el joc desplegat pels dos equips. El primer quart ha estat dominat pel nostre equip amb moltes ocasions ben aturades pel porter rival, però finalment un gol de Victor Álvarez, dels millors del partit, ha permès el nostre equip avançar-se 1 a 0.

Canvi total de guió al 2n quart, el joc molt individual dels nostres ha fet créixer l’equip rival, i només les bones actuacions en defensa d’Igor i les parades d’un gran Gerard han fet que el resultat al descans fos de 1 a 0.

El 3r quart ha començat igual i finalment el Puri ha aconseguit el que tant buscava i es mereixia l’empat a 1. Quan pitjor estaven les coses una gran jugada individual de Victor A. posava el 2 a 1, i sense temps per a refer-se del cop, Oriol ha marcat el tercer pel nostre equip que posava el 1 a 3.

El darrer quart no ha servit per millorar el joc de l’equip, però tot i això, un nou gol de Martí després d’una bona jugada de l’Àlvaro ha significat el 1 a 4 definitiu.

Han jugat: Gerard, Ibai, Víctor M., David, Víctor A., Oriol, Martí, Ionut, Igor,  Robert, Álvaro i Mario.

Els benjamins

Els benjamins

 

Alevins

CEIP Font Rosella 5  – Taula Rodona 4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: