La segona fase de futbol a tota marxa amb dos equips del Taula Rodona

Benjamins

Taula Rodona 4- Polinyà 3

Nova victòria dels petits del Taula i com a la primera fase, on ja es van trobar, han tornat a guanyar l’equip de Polinyà. Tot i el resultat ajustat el Taula ha fet un molt bon partit amb nombroses i clares ocasions errades.

El primer quart de domini total del Taula ha acabat 2 a 0, amb gols de Víctor A. i Martí, i una gran feina en defensa del més petit de tots, en Víctor Montes.

El segon quart dominat per l’equip contrari, però sense grans patiments pel nostre porter Gerard, ha acabat 2 a 1 amb un únic gol del Polinyà.

La segona part ha començat amb el Polinyà intentant apretar però amb els nostres jugadors robant i sortint ràpids al contraatac; així el marcador s’ha eixamplat fins un 4 a 1 amb un nou gol de Víctor A. al tercer quart i un altre de l’Oriol al darrer quart. D’aquí al final dos gols del Polinyà, tot i que la victòria no ha perillat en cap moment doncs el darrer gol ha estat a l’últim segon. Resultat final, 4 a 3 pel Taula. Enhorabona.

Han jugat: Gerard, Ibai, Víctor M., David, Víctor A., Martí, Ionut, Igor, Álex, Robert, Oriol i Mario.

Benjamins

Benjamins

Alevins

Taula Rodona 2 – Cifuentes 4

El primer partit de la segona fase dels grans ha començat amb domini del Cifuentes. Tot i així l’Èric ha mantingut la porteria a zero durant el primer quart. El segon quart s’ha equilibrat però pe contra ha arribat el gol contrari i al descans el resultat era de 0-1.

Al tercer quart el Cifuentes s’ha avançat fins el 0-3 però la rèplica del Pol ha tornat un 1-3 que permetia jugar amb opcions. A l’últim quart el pau Figuera a posat un 2-3 que obria el partit. Per desgràcia ha arribat el gol del Cifuentes i el 2-4 ha estat el marcador final.

Alevins

Alevins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: