Què han preparat els del Taula Rodona per Carnestoltes? Capítol 5

Cari amici,

Ahir us vaig prometre alguna foto amb la part que falta de la moto. Aquí en teniu el nostre equip de titulats en mecànica avançada superior a la UBC (Universitat del Bar de la Cantonada) donant-li voltes al tema (mai millor dit… van donar tantes voltes que es van marejar i encara no han trobat solució!).

2014_0130_214512_52

No, és broma. Son uns campions a més a més de bona gent i, si us fixeu, podreu veure a la imatge alguna part posterior de la moto amb la típica forma lateral de les Vespa… amb una mica d’imaginació, eh?

De fet, amb cartró i cola hem aconseguit fer coses com aquestes:

2014_0207_211151_64

I què queda? Doncs afegir els manillars que ja vareu veure dimecres i dijous, posar la roda que us vaig ensenyar dimarts, pintar-les, logos fets amb paper d’alumini, i les llums posteriors, que demà veureu que utilitzem taps de xampú. Això sí, a joc. Antes muerta que sencilla!

Ah, m’oblidava! També la roba que portarem els conductors i conductores. Tot fet amb goma eva, plàstic, i paper. Gorres, perruques, faldilles, armilles i jaquetons. Cola i cinta adhesiva. Valentia i nul sentit del ridícul. Amb això n’hi ha prou. Amb això i amb confiar que no et veurà ningú de la feina…

Bé, ara toca descansar i agafar forces per a demà.

Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: