Comunicat d’ISS Activa sobre la vaga del dijous 6 de març que afectarà el menjador de l’escola

GARANTIA DE SERVEIS MÍNIMS DIA 6 DE MARÇ

Benvolguts i benvolgudes,

Us informem que el proper dijous 6 de març hi ha convocada una vaga total del sector del Lleure Educatiu i Sociocultural que afectarà totes les activitats que realitzen els treballadors i treballadores incloses a l’àmbit funcional del Conveni del lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya. En conseqüència, les activitats de servei d’acollida matinal, temps de migdia i activitats de extraescolars, poden veure’s afectades per aquesta contingència.

Tanmateix el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya preveu el manteniment de serveis mínims amb un mínim d’un terç del personal per a totes les activitats assenyalades.

ISS manifesta la seva voluntat de dur a terme els serveis a l’escola amb, com a mínim, els requisits recollits a l’ORDRE EMO del 4 de febrer, del Departament d’Empresa i Ocupació, per tal de conciliar els interessos de les famílies, els treballadors declarats en vaga i aquells que decideixin no fer-ne seguiment, així com els propis dels nostres serveis.

Inevitablement totes les activitats podran patir modificacions en funció del nombre de participants i de treballadors en actiu per aquell dia. Es potenciaran les activitats d’esbarjo i descans per tal de garantir la seguretat dels infants. Pel que fa al servei d’alimentació també podrà patir adaptacions segons el nombre de treballadors en vaga, tot i que sí queda garantit el servei de l’àpat.

Desitgem que aquesta jornada acabi amb la màxima satisfacció dels interessos de totes les parts implicades i que finalment es desenvolupi amb el mínim destorb possible per al conjunt de la comunitat educativa.

Atentament,

Maite Arnó,
Gerent d’ISS Activa Educacional, S.L.

Febrer de 2014

ISS informa. SERVEIS MÍNIMS DIJOUS 6 DE MARÇ DE 2014

One response to “Comunicat d’ISS Activa sobre la vaga del dijous 6 de març que afectarà el menjador de l’escola”

  1. Rut Mas says :

    I llavors que fem?? Quan sabrem cuanta gent feu la vaga??

    Rut Mas Enviat des del meu iPhone

    El 25/02/2014, a les 19.16, AMPA Taula Rodona va escriure: > >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: