Què han preparat els del Taula Rodona per Carnestoltes? Capítol 1

Ja hi som un altre any! Ja estem a la setmana en que gaudirem una bona estona pels carrers de Sant Quirze del Vallès, ben disfressats i preparats, disposats a perdre la vergonya i riure’ns de nosaltres mateixos i riure AMB tots vosaltres. Ja portem molts mesos preparant aquest moment, i ens agradaria compartir el que hem fet. A on hem arribat amb un pressupost de 10 euros per adult i 5 per infant.

De moment, us preguntem: sabeu què es pot fer amb caixes de cartró, cola, pintura, paper d’alumini, perxes, plats de paper, taps de xampú, goma eva, bosses de plàstic i pots de iogurts beguts? No? Doncs la resposta és fàcil: tot el que us pugueu imaginar! El que hem imaginat nosaltres, però, us ho anirem mostrant aquest dies.

Va, una foto inicial, a veure si descobriu què és?:

image

Pista: falta posar un altre plat a la part superior, i una mà de pintura negre…

Demà, la resposta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: