Els benjamins de futbol ja han començat la 2a fase i amb victòria

Escola Pia 3 – Taula Rodona 5

Primer partit de la 2a fase i l’equip es retroba amb la victòria. Una primera part espectacular del Taula va deixar pràcticament sentenciat el partit, 0 a 4 al descans amb dos gols d’Álvaro, un de Robert (molt bon partit el seu) i un altre d’en Martí. Al tercer quart canvi d’escenari total, domini de l’Escola Pia que amb dos gols va tornar l’emoció al partit, i gràcies que el porter del Taula, el Gerard, va ser el millor d’aquest període.
Al darrer quart l’equip es va recomposar i un gol al contraatac del David eixamplava de nou el marcador i acabava amb les esperances de remuntada dels contraris. Des d’aquí al final moltes ocasions dels nostres jugadors que no van poder tornar a marcar. Un molt bon gol final de l’Escola Pia va deixar el marcador final en el definitiu 3 a 5.
Van jugar: Gerard, Ibai, Ionut, Robert, Álvaro, David, Víctor M., Igor, Álex, Martí, Víctor Álvarez i Mario.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: